Antxoa eta arrautza torrada zekale ogiarekin

Antxoa eta arrautza torrada zekale ogiarekin

Antxoa herrialde osoko tabernetako aperitibo eta pintxoen erreginetako bat da. Pintxo tradizionalez gain, zaporez betetako kanapeak eta tostadak prestatu ditzakegu haiekin, zekalezko ogi oinarria erabiltzea aukeratu dugun errezeta honetan bezala.

  • Osagaiak: gari zekale osoko ogia, maionesa edo gazta esnekia, Dijon mostaza, antxoa Kantauri itsasotik, Batavia letxuga, tipula gorria, arrautzak, piperbeltza eta aneta freskoa.
  • elaborazio: jarri arrautzak egosteko eltzean ur hotzarekin, irakiten hasten denetik 11 minutuz. Utzi hozten zuritu eta zatitu aurretik. Moztu tipula juliana zerrenda finetan eta garbitu letxuga ondo. Moztu zati biribilak molde biribilarekin edo edalontzi txiki batekin. Jarri maionesa edo gazta krema oinarria mostaza pixka batekin eta piperbeltza nahastuta. Muntatu topa bakoitza letxuga hosto bat, arrautza xerra, antxoa bat edo bi, tipula pixka bat eta aneta hosto bat jarriz.

Iturria: https://www.directoalpaladar.com/

eman
Erosketa saskian gehitu da
Ezin izan da erosketa saskian gehitu
Produktua behar bezala gehitu da nahien zerrendan