Spaghetti antxoa saltsa pikantean

Spaghetti antxoa saltsa pikantean

Prestatu etxeko saltsak gure pasta gogokoena lagun dirudiena baino askoz errazagoa da. Espagetiak egosi bitartean, oso zapore oneko saltsa prestatu dezakegu antxoak, kasu honetan ere oso puntu aromatikoa emango diogu.

  • Osagaiak: 350 g espageti, 2 baratxuri ale, koilarakada 1 kaparra, 50 g oliba berdeak, 50 g oliba beltzak, 10 xerrak antxoa Kantauri itsasotik, 1/2 koilaratxo lurreko kaiena, 400 g tomate natural kontserbak, albahaka freskoa, piperbeltza, gatza, oliba olio birjina estra eta udare tomate batzuk zerbitzatzeko.
  • elaborazio: egosi espagetiak ur gazi ugaritan, paketeko argibideak jarraituz. Baratxuria, 6 antxoa eta kaparra txikitu eta olibak zatitu. Baratxuria gorritu zartagin batean olioarekin, gehitu antxoak eta kaparrak txikituta eta egosi 5 minutu inguru. Olibak, tomatea eta kaiena gehitu, gatza eta piperra gehitu eta egosi 10 minutuz. Gehitu espagetiak egosita, buelta batzuk eman eta zerbitzatu antxoa erreserbatuekin, tomate txikituta eta albahaka apur batekin.

Iturria: https://www.directoalpaladar.com/

eman
Erosketa saskian gehitu da
Ezin izan da erosketa saskian gehitu
Produktua behar bezala gehitu da nahien zerrendan