Antxoen eta Antxoen Ezkontza

Antxoen eta Antxoen Ezkontza

Ziztada bera hartzea, antxoa gatzatua eta antxoa ozpinetakoa ... orokorrean topa gainean ezkontza deitzen zaio eta Espainiako gastronomiaren pintxoak, pintxoak edo kanapeak tradizionalenetakoak eta bereizgarrienetakoak dira. Antxoak eta antxoak funtsezkoak dira ... eta hemendik aurrera mila eta bat aldaera daude: aurkeztu ozpinetako baten barruan luzera ogitartekoa balitz bezala, jarri patata frijitu baten gainean, zabaldu ogia tomate apur batekin edo piper batekin ... kontuan hartu gure proposamena antxoa eta antxoa ezkontza kanapea eta egin nahi dituzun aldakuntzak zure gustuen arabera. 

Urratsera 1:

Horretarako antxoa eta antxoa ezkontza kanapea, egingo dugun lehenengo gauza ogia moztu eta sueztitzea da. Ebaki xerra ertain eta meheak, zentimetro inguru, ogia. Saiatu diagonalean egiten, nahiz eta zailagoa den, xerrak politagoak eta luzeagoak izan daitezen. Tostatu zartagin batean edo, hobeto esanda, txigorgailuarekin. Kontua ez da gehiegi txigortzea, apur bat besterik ez, ogia pixka bat kurruskaria izan dadin.

Urratsera 2:

Ireki piper gorri erreak lata eta moztu zerrendatan. Jarri ontzi batean eta ondu gatzaz, olioz eta ozpinaz. Mugi itzazu. Pikillo piperrak ere erabil ditzakezu, baina kasu honetan 4 edo 5 minutuz oliba olioarekin zartagin batean botatzea gomendatzen dizugu. Orain, piper gorriak erretzea da aproposa. Horietako asko egin eta beste errezeta batzuetan erabiltzeko estutu nahi badituzu, merezi du ... kanape hauetarako bakarrik bada, agian ez du merezi.

Urratsera 3:

Jarri piper gorri zerrenda batzuk tostadaren gainean. Handik berehala, jarri antxoa eta ozpinetako antxoa. Gehitu oliba olio birjina estra tanta batzuk ... hau hautazkoa da, normala baita antxoak dagoeneko olio txikia izatea. Jakina, amaitu gatz maluta batzuekin antxoa eta antxoa ezkontza kanapea.

 

eman
Erosketa saskian gehitu da
Ezin izan da erosketa saskian gehitu
Produktua behar bezala gehitu da nahien zerrendan